Web Analytics Made Easy - Statcounter

اپلیکیشن شبکه اجتماعی BeReal که ضد اینستاگرام نام گرفته، با وجود شکایت‌های متعددی که از خرابی این برنامه وجود دارد، در هفته‌های اخیر محبوبیت فوق العاده‌ای پیدا کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست، این اپلیکیشن همه کاربران در این پلتفرم را ملزم می کند هر روز در یک فرصت دو دقیقه ای، از خود عکس بگیرند اما هنگامی که کاربران تلاش می کنند عکسهای لحظه‌ای خود را بارگذاری کنند، هنگ می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این مشکل مانع از آن نشد که این اپلیکیشن در سه روز اول هفته گذشته، جایگاه نخست را در فروش اپ استور اپل در آمریکا به دست آورد. طبق آمار پلتفرم تحلیلگر دیجیتالی سنسور تاور، این اپلیکیشن در هفته منتهی به ۱۱ ژوییه، ۱.۷ میلیون بار نصب شد که بزرگترین رشد هفتگی بود.

آرون لاکشمان، دانشیار بازاریابی در مدرسه مدیریت دانشگاه بوفالو گفت: این مسئله در میان شرکتهای شبکه اجتماعی متداول است و هنگامی که با افزایش تقاضا روبرو می شوند، زیرساخت آنها تحت فشار قرار می گیرد. هر چه یک اپلیکیشن سریع‌تر رشد کند، به احتمال زیاد، محبوب و باثبات می‌شود.

محبوبیت BeReal منعکس کننده موفقیت اولیه اینستاگرام و توییتر است که هنگ کردن این پلتفرمها به دلیل هجوم کاربران، رایج بود. این اپلیکیشن‌ها مورد استقبال قرار گرفتند و دوام آوردند اما در شرایطی که بسیاری از اپلیکیشن‌های شبکه اجتماعی برای جلب توجه کاربران رقابت می کنند، BeReal باید ثابت کند که یک تب زودگذر نیست.

این اپلیکیشن فرانسوی از سال ۲۰۲۰ فعالیتش را آغاز شد و ۳۰ میلیون دلار تامین مالی دریافت کرده است. پس از رشد محبوبیت در فرانسه، این اپلیکیشن اوایل امسال در میان کاربران سن کالج در آمریکا محبوبیت پیدا کرد و جذابیتش در میان بسیاری از کاربران، ضدیتش با جنبه فوق زیبایی اینستاگرام است.

در BeReal، افراد با دریافت اعلانی که به آنها می گوید وقت آن است که واقعی باشند، تنها روزی یک بار پست می گذارند. با یک کلیک، این اپلیکیشن دو عکس همزمان یکی از دوربین جلویی و دیگری از دوربین عقبی می گیرد.

بسیاری از کاربران در این مرحله با هنگ کردن اپلیکیشن روبرو می شوند. کاربران ممکن است مجبور شوند اپلیکیشن را دفعات زیادی بسته و باز کنند یا اگر عکسی می گیرد، زمان زیادی طول می کشد تا بارگزاری شود. کاربران تا وقتی خودشان پست نگذارند، نمی توانند ببینند دوستانشان چه پستی ارسال کرده اند؛ بنابراین هنگ کردن برنامه، مانع استفاده آنها از این اپلیکیشن می‌شود.

طبق آمار پلتفرم اپتوپیا، در دو هفته نخست ژوییه، ۲۵۴ درصد افزایش در شمار بازخوردهای منفی از BeReal به دلیل عملکرد و باگهای آن وجود داشته است. در ماه مه، بازخوردهای منفی یا عملکرد متوسط و باگها، ۵۶.۴ درصد از کل بازبینی‌ها را تشکیل دادند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، با وجود نارضایتی فنی، افراد برای ارسال پست روزانه به این اپلیکیشن مراجعه می‌کنند. کاربران BeReal این اپلیکیشن را در نرخ بالاتر از ۱۰ اپلیکیشن اجتماعی برتر نگه داشته‌اند. در ماه مه، کاربرانی که پس از هفت روز همچنان از اپلیکیشن استفاده می‌کردند در BeReal تقریبا ۵۰ درصد در مقایسه با ۳۷ درصد در اپلیکیشن‌های دیگر بود. پس از مدت ۳۰ روز، این رقم به ترتیب ۳۵ درصد و ۳۴ درصد بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: اینستاگرام ، اپلیکیشن BeReal

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اینستاگرام اپلیکیشن BeReal

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت

حسین همتی‌اردلی مدیرعامل و بنیان‌گذار استارت‌آپ متا(مشاوره، تدریس، آزمون) و مدیر واحد فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناروی آنا با بیان چگونگی تشکیل این واحد فناور اظهار کرد:‌ این واحد فناور در حیطه آموزش و مشاوره تحصیلی در حال فعالیت بوده و از سال ۱۳۹۵ با توجه به مشکلات زیاد دانش‌آموزان در حیطه‌های آموزشی و مشاوره تحصیلی ایده ساخت یک اپلیکیشن(برنامه کاربردی) مشاوره تحصیلی هوشمند را ارائه کرد.

وی افزود:‌ در همین راستا و برای ساخت این اپلیکیشن تحقیقات و بررسی‌های میدانی از جامعه هدف برای چیدمان دقیق همه فاز‌ها و بخش‌های آن سه سال به طول انجامید و با راه‌اندازی فاز اول اپلیکیشن تا به امروز به شکل پایلوت(آزمایشی) برای آزمایش روند کار و رفع مشکلات سیستم در اختیار بالغ‌بر بیش از ۵۰۰ نفر قرار گرفت که توانستند از طریق سیستم مشاوره درآمدزایی کنند.

مدیر واحد فناور«عادلان علم و دانش بختیاری» با بیان مزیت‌های اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند گفت:‌ در این اپلکیشن بعد از توسعه فاز هوش مصنوعی نزدیک به ۷۰ درصد هزینه‌های مشاوره‌ای برای کاربران کاهش یافته، دسترسی به مشاور در کمترین زمان بدون حضور و اتلاف وقت، دریافت برنامه‌ای کاملاً شخصی‌سازی شده برای هر فرد جداگانه و تحلیل و بررسی روند آموزشی به شکل هوشمند و ارائه راهکار با توجه به مشکلات ریشه‌ای هر کاربر گنجانده خواهد شد.

همتی‌اردلی اضافه کرد:‌ اپلیکیشن در حال بهره‌برداری است، کاربران در هر زمان به راحتی با انجام چند مأموریت جذاب از لحاظ روانشناسی، آموزشی و یادگیری برنامه هوشمند کاملاً شخصی‌سازی شده با توجه به المان‌های شخصیتی هر فرد برنامه‌ریزی تحصیلی خود را دریافت کرده و گزارشی بعد از هر برنامه در اپلیکیشن ارائه می‌شود که متصل به هوش مصنوعی بوده و برای تجزیه‌وتحلیل دقیق روند آموزشی و مشاوره ای کاربران استفاده خواهد شد.

وی عنوان کرد:‌ آغاز برنامه‌نویسی بخش هوش مصنوعی اپلیکیشن و بهره‌برداری از آن تا یک ماه آینده و ورود تخصصی به بازار هدف برای ارائه خدمات تخصصی و رفع مشکلات جامعه هدف از برنامه‌های آینده این واحد فناور برای توسعه اپلیکیشن مشاوره تحصیلی هوشمند است.

مدیر واحد فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد:‌ بخشی از فعالیت این واحد فناور از مقطع ابتدایی تا کنکور سراسری در زمینه مشاوره تحصیلی، آموزشی و آزمون‌های آزمایشی بوده  که کاربران می‌توانند از طریق سامانه آنلاین در هر ساعت از شبانه‌روز به شکل آنلاین (صوتی، تصویری، متنی) از طریق IP بدون تماس مخابراتی با مشاور مدنظر ارتباط برقرار کرده و با کمترین هزینه رفع مشکل کنند.

همتی‌اردلی با تأکید بر حمایت از محصولات واحدهای فناور تبیین کرد:‌ در این راستا با توجه به فعالیت هر واحد فناور می توان محصولات آنها را به ارگان‌های مورد نیاز معرفی کرد، دانشگاه آزاد از این محصولات استفاده کنند و بستری برای معرفی محصولات به شکل واقعی و تخصصی به ارگان‌های مربوطه و رایزنی و انعقاد قرارداد و تفاهم‌نامه برای ارائه خدمات واحد‌های فناور ایجاد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انرژی‌های تجدیدپذیر هر روز محبوب‌تر می‌شود
  • انرژی‌های تجدیدپذیر هر روز محبوب‌تر می‌شوند
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام؛ بستر شکل‌گیری جرایم اخلاقی
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • جنین‌هایی که از شکم‌ مادرشان در اینستاگرام کار می‌کنند
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت